وي با اشاره به برنامههاي اين صندوق اضافه کرد: تداوم الگوسازي احيا بناهاي تاريخي در شهرهاي بزرگ با کاربري غير گردشگري همچون کاربريهاي تجاري، اداري، فرهنگي با مشارکت سازمان ميراث فرهنگي و بخش خصوصي امکان پذير است.
وي ادامه داد: انجام خدمات مشاوره اقتصادي و بازاريابي براي بناهاي تاريخي و فرهنگي در زمينههاي بناهاي تحت مالکيت سازمان ميراث فرهنگي، بناهاي دولتي و عامالمنفعه، بناهاي خصوصي، احصا کردن تسهيلات و اختيارات غير مستقيمي که در دل دولت قوانينش وجود دارد در راستاي تحقق ترويج فرهنگ احيا از ديگر برنامههاي صندوق حفظ و احيا و بهرهبرداري از اماکن تاريخي است.
پرهيزکار با اشاره به آغاز رايزنيهاي رسمي با سازمانهايي که به گونهاي با مقوله بناها و بافتهاي تاريخي و فرهنگي مرتبط ميشوند از جمله سازمان اوقاف و خيريه، گفت: نتايج و مصوبات آن تحت عنوان بخشنامههاي اجرايي از سوي رئيس سازمان ميراث فرهنگي ابلاغ خواهد شد.
مديرعامل صندوق حفظ و احيا و بهرهبرداري از اماکن تاريخي و فرهنگي، الگو گرفتن از پروژههاي مشابه را مثبت ارزيابي کرد و تصريح کرد: تدوين سياستها با عنايت قوانين داخلي در ارتباط با ضوابط و قوانين بينالمللي، برقراري ارتباط با متوليان، سرمايهگذاران، بخشهاي زيربط در اين زمينه و در سطح بينالمللي ازجمله برنامههاي ما در اين راستا است .
وي از برقراري ارتباط فني و مهندسي، ارائه و صدور خدمات فني به خارج از کشور، انجام عمليات اجرايي ساماندهي در خارج از کشور، بهرهگيري از دانش و توان علمي کشورهايي چون هند، اسپانيا، پرتغال و کنيا خبر داد و بيان کرد: ايجاد بانک اطلاعات براي کساني که ميخواهند در اين مجموعه سرمايهگذاري کند مفيد خواهد بود.
102/
انتهای پیام/